Event: Mature Beauty Day

göteborg 7/10

Event: Mature Beauty Day – Göteborg

Följ med oss på en härlig Mature Beauty Day i samarbete med IDUN Minerals. Förmiddagen ägnar vi åt att lära oss en massa om hudvård. Du kommer att både få tillvägagångssätt demonstrerade samt få prova på ett flertal olika hudvårdsprodukter under handledning av Mona Elvhede, skönhetsbloggaren från Monasuniversum.se – som ju är den som älskar hudvård.

Därefter avnjuter vi lunch och när den är klar kastas du rakt in i makeupens härliga värld där vi guidas av Birgitta Lagerholm, som har mer än 25 års erfarenhet av att utbilda i makeup. Hon tar oss genom foundationval och bästa tekniken, hon visar hur du applicerar snygga bryn och ögonmakeup på bästa sätt, samt hur du väljer färg på rouge och till dina läppar.

Det här lovar vi att ska bli en dag i skrattets och skönhetens tecken – en dag som vi dessutom rundar av genom att skåla i kallt, härligt bubbel innan vi släpper er vidare ut i kvällen.

Datum:
7/10
Pris: 1.595 kr
I detta ingår en heldag med Mona Elvhede och Birgitta Lagerholm som föreläsare samt en goodiebag värd otroliga 4.000kr! Vidare ingår även fika, lunch och avslutningsbubbel. 

Adress: Svenska Frisörskolan, Ekelundsgatan 9, 411 18 Göteborg