Om oss

Foto: Spacejoy

Vår historia i 2 delar

Designers Inc, som driver dessa utbildningar, är ett varumärke under investmentbolaget Lagerholm Estate AB – ett företag med ett antal olika varumärken i sin portfolio – vars olika verksamheter och deras respektive erfarenheter har lett fram till skapandet av Designers Inc och deras utbildningar.

Inredning & renovering

Lagerholm Estate har under många år har arbetat med inredning och renovering av olika fastighetsobjekt i Stockholms innerstad, förorter och ute i skärgården. Ofta med fokus på att maximera kvadratmeterytan med smarta, platsbyggda lösningar och förändrade planlösningar. Det gör att man under årens lopp har designat en mängd olika kök samt badrum med integrerade tvätt- och torklösningar – vilket har gett en stor erfarenhet och kunskap för designen kring detta.

Yrkesutbildningar & onlineportal

Under 24 års tid drev också Lagerholm Estate en stor utbildningskoncern med fyra skolor för privata yrkesutbildningar samt en onlineakademi för affärsutbildningar. Och med den erfarenheten – både från bygg-/inredning och av att driva yrkesutbildningar – kändes det naturligt att ta steget vidare och skapa seriösa utbildningar, till ett vettigt pris, för människor som vill ge sig själv en chans till en ny karriär. Att också göra det i samarbete med ett av marknadens största 3Dprogram för just Köksdesigners – Winner Design – känns som en stor bonus då detta är mycket efterfrågat av branschen.

Utbildningsansvarig

är Birgitta Lagerholm, som under många år var VD för utbildningskoncernen, men också har varit mycket delaktig i de renoveringsprojekt Lagerholm Estate har drivit, då hon är utbildad inom inredningssnickeri, olika 3Dprogram samt inredare. Vill du läsa mer om Lagerholm Invests olika brands – klicka på knappen nedan.